Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Koken-kunst-kouten
Mix van recepten, schilderijen , spreuken, columns, verhalen en gedichten
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Dank je wel voor je bezoekje. Geniet van mijn recepten en zet koffie voor me klaar. Je kunt hier zien wat ik zoal maak. Enne : over smaak valt niet te twisten.



Mijn Profiel

wenny-m
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

PILAV ( makkelijk en heerlijk ...
19 december 2017 15:25


BOLLENVELDEN IN GRONINGEN
16 april 2017 00:03

VROLIJK PASEN
15 april 2017 23:21

ARRETJES CAKE ( van oma )
30 maart 2017 18:13




Fotoboeken


KATTEN (16)
_
FOTO-OPDRACHTEN (3)
_

VAREN IN GRONINGEN (32)
_
sneeuw om de woning 2-3-2005 (27)
_

OOGST (50)
_
oude filmposters (15)
_






Weblog Vrienden


Mo en zo
Van: Marianne

Bennekesblogje
Van: Benneke

Hera
Van: hera

Sylvias weblog
Van: sylla

Redsblog
Van: redone

De vogelaar
Van: Xander1

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Rota spanje
Van: Hans Koudenburg2

Maria distel
Van: MarieJeanne

Cirkel der natuur
Van: cirkeldernatuur

Mijmeringen
Van: Ofsen

Haiku s en foto s van gabbertje
Van: Gabbertje

Nettys weblog
Van: Netty9

Franstaal
Van: fran

De schoenendoos
Van: Sering




Gastenboek berichten

Greet ( Gribou---Greet )
29 mei 2017 01:04
_
Van harte gefeliciteerd ! ik hoop dat je ondanks alle misère toch een mooie dag zult hebben . groet Greet

Wenny
28 mei 2017 12:04
_
Ik weet dat ik het morgen weer vergeet en dus vandaag even de gelegenheid genomen om je te feliciteren met je verjaardag. Ik hoop dat je gauw weer in de gelegenheid zal zijn je zondagse bijdrage te leveren. Groet Jan

Teun
29 mei 2016 22:48
_
Van harte gefeliciteerd. Gr. Teun




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fiederelsje om 23:58
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 23:58
_
Gribou---Greet Online

Door fiederelsje om 23:57
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fiederelsje om 23:56
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fiederelsje om 23:54
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door fiederelsje om 23:53
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Fractalisa om 23:52
_
Fractalisa Online

Door fiederelsje om 23:52
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



PILAV ( makkelijk en heerlijk kipfilet gerecht )



Dit heb je nodig ( 4 personen)

500 gram kipfilets (of kalkoen),

1 blik perzikken (in eigen nat),

1 blik gepelde tomaten,

1 groot blik tomatenpuree,

bouillontablet (eender welke),

5 eetlepels ketjap manis

3 tl sambal manis of meer naar smaak

2 tl worcestershiresaus,

1 dikke ui,

1 rode paprika

2 teentjes knoflook of meer

1 bakje champignons,

4 tl olijfolie,

2 theelepels gemberpoeder ( naar smaak)

rijst

eventueel beetje maizena


ui snipperen , kipfilet en perzikken in blokjes,champignons in plakjes

Bereidingswijze

Bak de kip aan in de olijfolie, ui, paprika en champignons erbij.

De ketjap en de sambal en even laten meebakken.

Daarna de tomatenpuree en de gepelde tomaten en de geperste knoflookteentjes.

Doorroeren, beetje sap van perzikken en wat water erbij.

Dan het bouillonblokje en de stukjes perzik.Op smaak brengen met de worcestershiresaus en wat peper en de gember.

Alles zachtjes een 10-tal minuutjes laten sudderen.

Eventueel saus binden met wat maizena.

Opdienen met rijst en een lekkere salade.






Geplaatst op 19 december 2017 15:25 en 732 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Wenny-m  
19 dec 2017 15:28
Heb dit onlangs gemaakt en het moet in mijn bewaargerechtenrubriek. Erg lekker. Misschien wat voor de Kerst ?

Gribou---Greet  
19 dec 2017 22:55
Voor mij niet goed zo zoet , schieten me bloedsuikers hard van omhoog.

Fijn Wenny dat je zelf nog de maaltijd klaarmaken kan , hoe is het met je ?
groetjes Greet
_